پرتغال، کشور فلسطین را به رسمیت شناخت مذاکرات ایران و اروپا در نیویورک برگزار می‌شود وزیر خارجه آمریکا در تماس با همتای سعودی: به امنیت کشور‌های عربی حاشیه خلیج فارس پایبند هستیم الجولانی: باید روابط آمریکا و سوریه را به نحو خوب و مستقیم برقرار کنیم عراقچی راهی نیویورک شد اعلام زمان برگزاری اولین انتخابات پسااسد در سوریه تحت حکومت جولانی فرودگاه‌های اروپا فلج شدند شهادت ۵ شهروند لبنانی در حمله پهپادی اسرائیل  انگلیس، کانادا و استرالیا دولت فلسطین را به‌رسمیت شناختند پزشکیان در گفت‌و‌گو با CCTV: اگر کشور‌های حامی چندجانبه‌گرایی متحد نباشند، بانیان یک‌جانبه‌گرایی بر آنها غلبه خواهند کرد رسانه اسرائیلی: تل آویو علاقه‌ای به عادی سازی روابط با عربستان ندارد معاون وزارت امور خارجه: تحریم‌های شورای امنیت بسیار کوچک‌تر از تحریم‌های آمریکاست ویتکاف و وزیر خارجه قطر در نیویورک دیدار می‌کنند ورود کاروان نظامی آمریکا به پایگاه «قسرک» سوریه ترامپ ونزوئلا را تهدید کرد

سرنگونی ۱۵ پهپاد اوکراینی در یک روز توسط پدافند هوایی روسیه

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد سامانه‌های پدافند هوایی روسیه در ۲۴ ساعت گذشته توانستند ۱۵ پهپاد اوکراینی را سرنگون کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۷ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 26
کد خبر: ۱۸۱۲۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت دفاع روسیه روز سه شنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: سامانه‌های پدافند هوایی، ۱۵ پهپاد اوکراینی را در مناطق مسکونی شهر نژدانوفکا در استان خارکیف، کوزیموفکا، توبول و لیسیچانسک در جمهوری خلق لوهانسک و واسیلیفکا، و کریلووکا و تورسکویه در جمهوری خلق دونتسک، و نوووکرانسکویه، و باسان، لیوبیموفکا در استان زاپوروژیا، و کنزگریگوریفکا در استان خرسون سرنگون کردند.

 

براساس گزارش اسپوتنیک، در این بیانیه آمده است در مجموع ۴۱۱ هواپیمای نظامی اوکراین، ۲۲۸ بالگرد، ۳ هزار و ۸۴۹ هواپیمای بدون سرنشین، ۴۱۵ سامانه موشکی ضدهوایی، ۸ هزار و ۸۴۹ دستگاه تانک و سایر خودرو‌های زرهی، یکهزار و ۹۴ سامانه مسلسل، ۴ هزار و ۶۵۵ قبضه توپ و خمپاره انداز صحرایی و ۹ هزار و ۷۶۲ دستگاه خودروی ویژه نظامی از زمان آغاز عملیات ویژه تاکنون منهدم شده است.

 

نیرو‌های روسیه به عملیات نظامی ویژه خود ادامه می‌دهند و عملیات آزادسازی چهار منطقه‌ای را که سال گذشته به روسیه ملحق شدند (جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک، استان‌های زاپوروژیا و خرسون) تکمیل می‌کنند.

 

از زمان آغاز عملیات، در ۲۴ فوریه ۲۰۲۲، مسکو اهداف خود را از این عملیات ویژه، حفاظت از جمعیت منطقه دنباس، از بین بردن تهدیدات علیه امنیت روسیه، وادار کردن اوکراین به بی طرفی نظامی و حذف گرایش‌های نازیسم در آن تعیین کرده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار